La parcel·la presenta un desnivell descendent cap al est, amb vistes cap al passeig de l’Església i la Masia de Can Vilardebó.

 

La parcel·la te prop de 1.200 m2, i la idea de partida es la construcció d’una casa de 150 m2 amb uns 30 m2 de porxo, tot amb una sola planta i on totes les peces a excepció dels banys puguin gaudir de les vistes cap a l’est.

328-planta01

Per un altra banda tant nosaltres com la propietat volem anar cap a una casa energèticament eficient, amb gruixos importants d’aïllament i força estanca a l’aire i si es possible que ventili amb un recuperador d’energia. Ja que hauran de demanar una hipoteca, com a mínim es treuran de sobre la hipoteca energètica de l’habitatge.

El sistema constructiu triat es basa en un forjat sanitari de bigues autoportants de formigó sobre el que construirem un habitatge realitzat amb una estructura d’entramat lleuger de fusta, ja que el sistema constructiu que aconsegueix un major aïllament tèrmic amb el mateix gruix de façana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s