Nou Projecte a Sant Antoni de Vilamajor.

Es tracta d’un projecte situat a una parcel·la amb fort condicionants:

  • Una piscina existent de gran dimensions que determina la posició del volum a edificar.
  • Una pendent considerable, amb un desnivell entre el carrer i la cota del pla de la piscina de casi 6 metres.
  • Les vistes i la bona orientació al costat del carrer i la piscina a la part posterior, el que provoca la dualitat de vistes i obliga a mantenir una forta transparència a la planta baixa.

Amb aquest còctel de condicionants i les preferències del client hem arribat a aquest resultat previ, un avantprojecte que ens comença a agradar, tant a nosaltres com als clients.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s